SSDT sänds på radio, även i Sverige!

ssdtEn lokal radiostation, Nevis Radio, kommer återigen täcka hela SSDT – och det är inte bara lokala lyssnare som kommer att kunna ratta in sändningarna. Resten av världen kommer att kunna lyssna också, genom Nevis Radio hemsida.

Såklart en riktigt trevlig nyhet för oss som sitter här i Sverige och följer trial. Nu får vi chansen att live få hänge med under tävlingsdagarna. Även om vi på EuroTrial kommer att vara på plats gläds vi åt alla fans här i vårt avlånga land.

Du får allt från SSDT – Nyheter, vägar, infor för åskådare, uppdateringar, intervjuer med förare och dagliga resultat varje morgon från 07.00 till 11.00 (brittisk tid) – live från Parc Ferme på West End Car Park, Fort William.

Programmen kommer att ledas av David ”The Oggster” Ogg, gästpresentatör och SSDT specialist för veckan blir John ”The Moffster” Moffat, John “Big John” Weller och nyhetsankaren Simon Abberley. Programmet kommer att sändas var och en av de sex dagarna av tävlingen.

John Moffats som sitter på kunskap om Trial som har byggts upp genom åren, han känner de flesta åkarna och domarna, bistår den ordinarie besättningen på Nevis Radio för att ge dig all den information du behöver när det händer. Det kommer att varvas mellan livliga samtal och tävlingssnack. Detta är något som hjälper till att skapa en speciell “buzz” under detta internationellt hyllade event.

Vackert landskap, perfekt för trial, sex dagar. Nu laddar vi inför SSDT! Kom ihåg att surfa in på Nevis Radio varje morgon genom www.nevisradio.co.uk, för att lyssna på all information kring tävlingarna, om ni inte befinner er på plats såklart.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *