Schemat är fullspäckat

Det har varit en spännande start på hösten! Ni missade väl inte EM i Il Ciocco? Partille TK:s Joacim Nymann tog hem en 6:e plats och Nadine Kåmark gjorde också bra ifrån sig. Hon lyckades nästan knipa en finalplats, men slutade på en 7:e plats.

Utmaningar på hemmaplan

Inte nog med att det har varit många fina tävlingar ute på Trial-banorna, jag har också gjort framsteg här hemma! Jag minns inte om jag har skrivit om det eller inte, men för ungefär ett år sedan köpte jag ett nytt hus. Det var ett renoveringsobjekt så mycket av min tid har gått åt till att slipa golv, spika och lägga takpannor. Värmen har krånglat sedan innan sommaren, men i helgen var en firma här och installerade bergvärme. Det var på tiden kan jag säga! Nästa stora puckel i mitt renoveringsprojekt är att fixa ordning köket och få igång fibernätet. Sen kan jag ägna mer av min tid åt Trial igen…

Snart VM

Förhoppningsvis har jag en fungerande internetanslutning när det är dags för nästa stora Trial-event, nämligen VM i Kina.  Om jag inte minns fel nu så sätter tävlingarna igång den 6 november. Det ska bli sjukt spännande att följa! Förra året tog Nadine Kåmark en meriterande fjärdeplats. Tyskan Nina Reichenbach vann på 240 poäng. Jag hoppas på fina resultat i år. Kanske en svensk medalj rent av? Om du vill hålla dig uppdaterat om VM ska du gå in på svenska cykelförbundets sida. De brukar ha den senaste infon.  Jag ska försöka uppdatera bloggen, men jag kan inte lova något. Det är (som sagt) mycket på schemat just nu.