S3 Chris Carter trial

trial1I söndags hölls Chris Carter trial under en sval, men lyckligtvis torr dag, på Dob Park. Tävlingen användes som förberedelser för många åkare, som kommer att delta i Scottish Six Days Trial i maj, som troligtvis är den störta trävlingen inom Trial.

Emma Bristow, som kör för Sherco, visade god form och säger efter tävlingen:

Jag är ganska nöjd med min åkning idag men besviken över att missa sista mästerskapspoängen genom ett enda fel, men med dessa tighta slutpoäng känns det ändå helt ok. Min slutpoäng på 36 poäng ingår 25 i fem markstraff och jag är säker på att detsto fler tävlingar som jag tävlar i som användar ’No-stop’ regler desto bättre kommer mina resultat att bli“.

Den tidigare världsmästaren lämnade i december förra året Ossa, för att istället gå med i Team Sherco. Nu säger Emma att hon är väldigt nöjd med bytet och det stöd hon får från dem.

Jag är väldigt nöjd med Sherco och dess prestanda. Nu längtar jag väldigt mycket till SSDT som går av staplen den 6 maj, där hoppas jag att ta hem priset som bästa damåkare och på så sätt tacka teamet för deras stöd hittills i 2013“.

Jag kommer att tävla i helgen i den andra rundan av ACU Expert British Championship i Wales där jag hoppas på att återigen hamna i topp 15 för att lägga till ytterligare poäng från första omgången“.

Efter händelsen jag kommer sedan att fokusera på SSDT och göra de sista förberedelserna inför evenemanget“.

Nästa runda i S3 hålls i Wales, närmare bestämt på banan Cattle Market Car Park. Datumet är den 16 juni.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *