Göra mitt jobb lite lättare

Jag tackar mina lyckliga stjärnor över att det finns saker och ting i världen som gör det så otroligt mycket enklare att göra sitt jobb på ett bra sätt. Jag är ändå av en generation så såg datorns tydliga inträde i världen, och har liksom ingen erfarenhet eller känsla av hur arbetsmarknaden fungerade innan dess att datorer och internet fanns. Jag fattar knappt att det gjorde det alls, men ska väl villigt erkänna att jag är imponerad över hur människor fick saker gjorda på ett bra sätt innan – kanske dock inte med samma effektivitet och snabbhet som vi göra idag.

Nätet och dess möjligheter

Idag så ger nätet oss oändliga möjligheter att forma våra arbeten på sätt som aldrig varit möjligt tidigare, och det går nog inte att helt skapa sig en bild av hur mycket det kan göra. Jag vet i vilket fall att jag nog aldrig kommer att förstå mig på nätet som sådant, men jag vet i vilket fall att det finns otroligt många smarta människor som gör saker som gör mina dagar på jobbet enklare. Jag jobbar en del med event management i min roll på företaget, så det blir naturligt att jag också letar efter sätt att underlätta för mig själv.

När det gäller just planering och strukturering av events så är det väldigt mycket som man behöver tänka på, och det gäller att detaljerna sitter. Jag vet inte hur många gånger jag har varit med om att något har fallit mellan stolarna vilket gjort att hela alltet kändes horribelt, även om det inte var det. Med ett bra verktyg för event management så blir det otroligt mycket lättare för mig att få ordning på eventen, och hålla koll på allt det som behövs vara under kontroll. Det har nog aldrig varit enklare för mig att planera events än vad det är nu!